Ring mig op

Stenbroens Jurister får Dreyers Pris

Dreyers Pris 2023 går til Stenbroens Jurister og Arkitekter Uden Grænser. Med prisen følger én million kroner til Stenbroens Juristers arbejde.

Dreyers Pris er en fornyet udgave af fondens tidligere hæderspris, som Dreyers Fond har uddelt siden 1982. Prisen er tidligere gået til juridiske koryfæer som advokat Jonas Christoffersen, advokat Thorkild Høyer og højesteretspræsident Thomas Rørdam.

Med Dreyers Pris 2023 er det første gang, at prisen går til to organisationer, og det er første gang, at der med æren følger én million kroner til hver af de to prismodtagere.

Dreyers Fonds bestyrelsesformand, advokat Claus Barrett Christiansen fortæller, hvorfor Stenbroens Jurister får Dreyers Pris 2023:

”På advokatsiden går Dreyers Pris 2023 til Stenbroens Jurister. De har nogen af landets bedste jurister, som bruger deres juridiske faglighed til at hjælpe mennesker, der ikke har det godt, og som ellers ikke havde fået juridisk rådgivning. Det gør en kæmpe forskel for samfundets mest udsatte, at de får kvalificeret juridisk hjælp, for de bliver ofte løbet over ende, uden nogen bekymrer sig om det. Stenbroens Jurister kan tjene som stor inspiration for deres kolleger i advokatbranchen, for de viser, at de bedste juridiske hjerner ikke kun hører til på store advokatkontorer. Juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau er lige så vigtigt for mennesker på gaden som for store virksomheder”.
Claus Barrett Christiansen, bestyrelsesformand i Dreyers Fond

Film om Stenbroens Jurister

I forbindelse med prismodtagelsen har Dreyers Fond produceret en kort film om Stenbroens Jurister.

Læs mere på Dreyers Fonds hjemmeside: Dreyers Pris 2023

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er også velkomment til selv at ringe til os på nedenstående nummer.

33 33 05 05

Dine oplysninger bliver opbevaret, for at vi kan komme i kontakt med dig. Herefter slettes de.