Ring mig op

Brug din jurauddannelse på gaden

Vil du bruge juraen til at løse konkrete problemer for hjemløse, stofafhængige og andre særligt udsatte?

Stenbroens Jurister søger frivillige jurastuderende til vores udgående arbejde i København.

Stenbroens Jurister er en privat organisation, der yder retshjælp til de mest udsatte. Vi rådgiver på telefon og driver to retshjælpsklinikker i København og Aarhus, men meget af vores juridiske arbejde foregår direkte på gaden.

Som frivillig i Stenbroens Jurister bliver du i første række del af vores udgående gadearbejde på Vesterbro i København. Her er vi til rådighed med rådgivning fra vores gadekontor hver onsdag aften.

Efter oplæring vil du sammen med en anden frivillig få ansvaret for at der er styr på alt fra kaffe til rettighedskort og fuldmagtsblanketter. Du deltager derefter i gadearbejdet sammen med mindst én af vores erfarne ansatte som ansvarlig. Du vil aldrig stå alene på gaden.

På gaden vil du lære at spotte de juridiske vinkler i et virvar af problemer, mens du hælder en kaffe eller en varm kakao op. Der kan være travlt, men der er som regel også god tid til at tale om aktuelle sager og generelle problemer både under og efter aftenens gadetur.

Du vil blive en del af et samlet hold på seks frivillige, som alle får adgang til faglige oplæg og løbende sparring med andre medarbejdere. Som frivillig er du desuden altid sikret en plads til Stenbroens Juristers offentlige arrangementer og til vores egne sociale arrangementer mv.

Om dig

  • Du studerer jura. Vi tager kun helt undtagelsesvist andre frivillige ind.
  • Du vil gerne gøre en konkret forskel for særligt udsatte mennesker.
  • Du vil forpligte dig til 2 gadeture om måneden om onsdagen i tidsrummet 18-21.30.
  • Vi kan stole på, at du møder som aftalt.

Der er ansøgningsfrist søndag d. 19. februar 2023 med rullende tiltrædelse i første halvdel af marts måned.

Ansøgning sendes til frivillig@stenbroensjurister.dk. Skriv gerne ansøgning i emnefeltet.


Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er også velkomment til selv at ringe til os på nedenstående nummer.

33 33 05 05

Dine oplysninger bliver opbevaret, for at vi kan komme i kontakt med dig. Herefter slettes de.