Ring mig op

Nyt advokatkursus: Den udsatte klient

Den udsatte klient

Stenbroens Juristers advokatkursus i samarbejde med brancheorganisationen Danske Advokater.

Få viden om livet og rettighederne som hjemløs, stofafhængig og sexarbejder, når vi går på tværs af social-, sundheds- og strafferet for at klæde dig på som advokat for de mest udsatte.

Dette helt særlige advokatkursus er udviklet af Stenbroens Jurister i samarbejde med Danske Advokater. Det giver et fagligt og fængende indblik i levevilkårene for samfundets mest udsatte og deres møde med retssystemet.

Kurset afholdes d. 22. nov. 2023 kl. 09:30 - 16:30

Kurset berører blandt andet følgende emner:

  • Narkotika: Fakta om stofbrug i Danmark, indblik i livet som afhængig af hårde stoffer og overblik over undtagelser i straffelovgivningen og om behandlingstilbud i social- og sundhedsretten.
  • Sexsalg: Fakta om salg af sex i Danmark, indblik i livet som sexarbejder og overblik over strafferettens rammer for køb og salg af seksuelle ydelser, socialrettens regler om indsatser og tilbud på området samt anden relevant lovgivning.
  • Hjemløshed: Fakta om hjemløshed i Danmark, indblik i livet på gaden eller på herberg og overblik over socialrettens regler om indsatser og tilbud til personer uden bolig.
  • Forsvarer for den udsatte klient: Redskaber til arbejdet som advokat for særligt udsatte klienter, der er anklaget i en straffesag, herunder i forbindelse med fremstilling i grundlovsforhør.
  • Den udsatte klient som sagsøger: Redskaber til arbejdet som advokat for særligt udsatte klienter i civile sager, herunder som sagsøger mod offentlige myndigheder.

Undervisningen forestås af vores ledende jurister med indspark fra advokater og personer med egne erfaringer som særligt udsat.

Læs mere og tilmeld dig kurset hos Danske Advokater her: Advokatkursus - Den udsatte klient

Bliv ringet op

Udfyld felterne, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er også velkomment til selv at ringe til os på nedenstående nummer.

33 33 05 05

Dine oplysninger bliver opbevaret, for at vi kan komme i kontakt med dig. Herefter slettes de.